Producten

Excursies

De provincie Brabant heeft u veel te bieden: weidse landschappen, oude kerkjes in kleine dorpjes, borgen en andere historische bezienswaardigheden. Maar wanneer u van de rust en ruimte geniet, bepalen daar vooral de boerderijen met weilanden en akkers uw uitzicht. Boerderijen waar mensen wonen en werken, samen met gezin en/of medewerkers. Boerderijen waar - vaak met uiteenlopende werkwijzen en ambities - uw voedsel wordt geproduceerd.

Wilt u eens kennismaken met de blauwe bes dan willen wij u graag uitnodigen voor onze excursies.
 
U heeft hierin een tweetal keuzes;
 • Rondleiding
 • Zelf plukken
 
Rondleiding
 
De rondleiding heeft een duur van 1,5 tot 2 uur. Bij aankomst ontvangt u koffie of thee met gebak, uiteraard gemaakt van onze blauwe bessen. Na deze heerlijke versnapering krijgt u een rondleiding over de blauwe bessen plantages en laten wij u onze werkwijze zien.
 
Zo ontdekt u de historie van de blauwe bes, hoe men vroeger oogsten en hoe men dat tegenwoordig doet. Ook zult u kennis maken met de handelsweg van de blauwe bes.
 
Zelf plukken
 
Wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf het land op te gaan. Na aanmelding bij een medewerker kunt u met uw eigen emmer zelf de plantage opgaan om onze heerlijke blauwe bessen te plukken.
 
Uiteraard is dit alleen mogelijk in het blauwe bessen seizoen.
U kunt bij ons terecht tussen 10.00 en 17.00.
Bij aanmelding bij een van onze medewerkers ontvangt u instructies.

Tegen een gereduceerd tarief kunt u uw handgeplukte blauwe bessen meenemen!